Werkwijze

 • 1. Stemmen selecteren

  Door het selecteren van een toepassing worden stemmen geladen die gespecialiseerd zijn in die toepassing. U hoort ook demo's in deze stijl zodat je een goede indruk van de stemmen krijgt. Staat uw toepassing er niet bij? Kies dan de toepassing 'Algemeen', u hoort dan compilatiedemo's.

  Kies vervolgens de gewenste talen, u kunt meerdere talen tegelijk selecteren. Beluister de demo's en selecteer eventueel uw favorieten voor een offerteaanvraag. Het kiezen van stemmen is niet noodzakelijk voor de aanvraag, u kunt de demo's downloaden of later een keuze maken.

 • 2. Snel een offerte

  Voor het berekenen van de prijs hebben we wat gegevens van u nodig. De toepassing van de productie, de gewenste talen en de lengte van de in te spreken tekst in aantal woorden of minuten. In vier korte stappen heeft u binnen een paar minuten de gegevens voor de aanvraag ingediend.

  Premium Voices levert hoge kwaliteit voor marktconforme prijzen. Dat kan door een lage overhead en een efficiënt productieproces. U ziet het terug in onze kosteloze en vrijblijvende offerte, die u op werkdagen al binnen een uur per e-mail ontvangt.

 • 3. Briefing en opname

  Stuur ons de in te spreken tekst en uw briefing voor de stem. We gaan vertrouwelijk met uw documenten om. Heeft u specifieke ideeën over de stijl van inspreken? Overleg met ons uw wensen voor stijl en tempo.

  Bij bedrijfsfilms, e-learnings en commercials is het sturen van het videomateriaal ter verduidelijking altijd handig.

 • 4. Snelle levering

  Vaak staat de opname al binnen twee werkdagen voor u klaar. Schoongesneden en geconverteerd naar het juiste bestandsformaat. U ontvangt één schoongesneden audiobestand; tegen meerprijs kunnen we het bestand per hoofdstuk of bericht opgeknipt aanleveren of syncen we de audio met de beelden.

  Voor de verzending maken we gebruik van onze eigen beveiligde bestandsserver. Deze is veilig toegankelijk via alle webbrowsers en vereist geen registratie of software.

  Nog niet helemaal tevreden met de opname? Bij fouten in uitspraak en intonatie leveren we die tekstgedeeltes kosteloos opnieuw aan. Tekstwijzigingen en -aanvullingen (ook in combinatie met fouten) nemen we tegen kostprijs graag voor u op.